Conspect dictionar personalitati, meditatii, maxime - Comentarii personalitati


Comentarii personalitati

(Criteriu afisare: id_com. Click pe capul de tabel pentru alt criteriu.)

Id comPersonalitateId userComentariu
36Alexandru DEMETRIAD13134Alexandru Demetriad s-a nascut in Puțeni (astăzi Valea Mărului), județul Galați.
35Wolfgang Amadeus MOZART1"Ce inseamna pentru dumneavoastra moartea?" "Moartea inseamna sa nu il mai pot asculta pe Mozart!" Raspunsul ii apartine lui Albert Einstein.
34Ion Gheorghe DUCA1Mare om! Din pacate, prea putin mediatizat sacrificiul lui!
33Gheorghe CARDAS3644Tatal lui Gheorghe Cardas - academicianul - purta acelasi nume si a fost notar in comuna Draguseni.
30Wolfgang Amadeus MOZART1263W.A.MOZART, cu siguranta, a fost un dar de la Bunul Dumnezeu, oferit omenirii. Mozart a fost si va ramane comoara umanitatii pentru eternitate!
29Alexandru GLATZ1411Generalul Alexandru Glatz este bunicul meu Numele sau este GLATZ si nu GLANTZ (cum este mentionat în rubrica dvs) toate datele pe care le mentionati sunt corecte trebuie adougat ca a fost decorat cu Ordinul Francez "Legiunea de onoare" cu gradul de ofiter aceasta fiind cea mai mare distinctie (decoratie) în Franta în perioada în care a fost seful serviciului de informatii militare
28Sandro (Alessandro di Mariano Filipepi) BOTTICELLI565Noroc ca avem si noi ceva pictori. Nu din perioada renasterii, dar avem totusi ceva valorosi. Nu stiu daca imaginea din dreapta e Botticelli, poate nici numele lui nu-l scriu bine, dar el este o personalitate. Am sa citesc si am sa ma informez. Cu drag. Vilson Bela.
27Sandro (Alessandro di Mariano Filipepi) BOTTICELLI925Imaginea din dreapta sus il reprezinta pe Botticelli?
26Vasco Da GAMA565Superficiala biografia
24Wolfgang Amadeus MOZART493Mozart a lasat in urma o uimitoare intamplare compunand un requiem chiar pt el insusi.
23Ludwig van BEETHOVEN493Este singurul care a reusit sa auda vocea lui Dumnezeu.
20Bedrich SMETANA396informatia e tare super!chiar nu ma asteptam ma voi folosi mai des de compendium:)Any
19Giorgio CHIRICO (DE)222Giorgio De Chirico apartine in primul rand curentului Picturii Metafizice (Pittura Metafizica), pe care l-a fondat, si a fost precursor al suprarealismului!
7Maria CALLAS72Maria Callas este un geniu al operei, personalitatea ei artistica o impune ca un reper al muzicii. Este precum Bach, Wagner si multi altii! Va ramane neegalata indiferent de vocile care vor urma! Unicitatea ei poarta un triumf divin la fel ca si vocea! Maria Callas sau Apogeul Infinit al Perfectiunii Muzicale!
5Sandu STICLARU1Un om extraordinar, de o calitate sufleteasca deosebita. Am avut onoarea sa il cunosc personal si pot spune ca mi-a marcat pozitiv destinul, eu incercand sa copiez de la dansul seninatatea, zambetul si atitudinea pozitiva pe care le avea chiar si la o varsta extrem de inaintata (eu cunoscandu-l cand avea 81 de ani).

Meditatii
Cautare personalitati in dictionar

Meditatii
Sondaje
Opera Nationala
Creare site

© Conspect dictionar personalitati, meditatii, maxime

Dictionar   Meditatii   Creare site